Szolgáltatások

Sminktanácsadás

EGYÉNRE SZABOTT SMINKOKTATÁS

Nem tudod milyen smink áll jól? Nem tudsz kiigazodni a rengeteg féle kozmetikum között? Fordulj hozzám bizalommal!

Nappali smink

Minden nőnek, aki figyel magára és szeretné kihozni a maximumot önmagából, legyen akár háziasszony, szingli, tini, kismama vagy üzletasszony. Egyéni sminktanácsadáson felteheted a kérdéseidet, segítek megtalálni a bőrödnek megfelelő alapozót, a hozzád passzoló színeket és termékeket, abban is segítek, hogy hol szerezheted be ezeket. Megtanítom, hogyan készíthetsz el egy nappali sminket a reggeli rohanásban úgy, hogy az megállja a helyét egész nap az irodában vagy az iskolában. Illetve, hogy hogyan tudod a nappali sminkedet átalakítani egy barátnőkkel töltött esti koktélozáshoz vagy egy elegáns vacsorához. Megismerkedhetsz a különböző formájú ecsetekkel és, hogy melyik mire való. Együtt átnézzük a már meglévő sminktermékeidet, „kigyomláljuk” azt, ami színben nem megfelelő vagy esetleg már beszáradt, ezer éve meg van, stb. Segítek összeállítani egy alap „túlélő felszerelést”, amiben megtalálható minden, amire egy nappali és egy alkalmi smink elkészítéséhez szüksége lehet egy nőnek.

A tanácsadás történhet előzetes egyeztetés szerint az otthonodban, ha van egy jó világos helyiség és egy nagy asztal, vagy pedig az én otthonomban (Budapest, IV. kerület).

Ajánlatkéréshez vedd fel velem a kapcsolatot!
(Csak egy kicsit kell lejjebb görgetned :) vagy IDE kattintanod! )

Kapcsolat

Lépj velem kapcsolatba!

Amennyiben tetszenek a munkáim és Te is szeretnél egy szép sminket, esetleg kérdésed merült fel szolgáltatásaimmal kapcsolatban, vedd fel velem a kapcsolatot!